Практична підготовка
Для успішної роботи з обраної спеціальності сучасний молодий фахівець поряд із глибокими теоретичними знаннями повинен мати необхідні уміння і навички для ефективного їх застосування на практиці. Досягається це шляхом практичної підготовки студентів у процесі навчання. Практика студентів є невід’ємною складовою частиною освітнього процесу підготовки фахівців і проводиться на сучасних підприємствах, організаціях різних галузей харчової промисловості. Практична підготовка поряд з навчальними заняттями і самостійною роботою є однією із важливих форм організації навчального процесу, від якості якої залежить конкурентоздатність випускників ЗВО на ринку праці. У відповідності до Положення про організацію проведення практичної підготовки студентів Уманського національного університету садівництва, студенти набувають практичних навичок на різних підприємствах харчової промисловості.
Перелік підприємств, установ та організацій – баз для проходження виробничої практики здобувачами
вищої освіти за спеціальністю 206 Садово-паркове господарство
№ |
Назва підприємства |
1 |
Сирецький дендрологічний парк загальнодержавного значення |
2 |
Інститут екології Карпат Національної академії наук України |
3 |
Розсадник декоративних рослин «Осокор» |
4 |
Корпорація «Співдружність» |
5 |
Білоцерківський національний аграрний університет |
6 |
Фермерське господарство «Шутко» |
7 |
Національний дендрологічний парк «Софіївка» |
8 |
«Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія» |
9 |
Дніпровський технологічний університет «ШАГ» |
10 |
ПСП «ЕЛІТ» |
11 |
«Уманський фаховий коледж технологій та бізнесу національного університету садівництва» |
12 |
ТОВ «Брусвяна» |
13 |
ТОВ «ЕНГО» |
14 |
Відділ житлово-комунального господарства Уманської міської ради |
15 |
ПСП «ЕЛІТ» |
16 |
КП «Управління благоустрою міста» Ірпінської міської ради |
17 |
Теплично-оранжерейний комплекс Уманського НУС |
18 |
ТОВ «ВІВЕ ГРУП» |
19 |
ТОВ «АГРОФІРМА ТЕКУЧА» |
20 | Хорольський ботанічний сад |