Меню
Остання редакція: 23 січня 2023

Освітні компоненти ОР "Магістр"

Останні новини

Всеукраїнська науково-практична Інтернет конференція:  «Сучасний стан та перспективи розвитку лісового і садово-паркового господарства»Читати повністю

Всеукраїнська науково-практична Інтернет конференція: «Сучасний стан та перспективи розвитку лісового і садово-паркового господарства»

Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнській науково-практичній Інтернет конференції: «Сучасний стан та перспективи розвитку лісового і садово-паркового господарства», яка відбудеться 13 листопада 2024 року в Уманському національному університеті садівництва.

Читати повністю

Круглий стіл як інструмент наукового пізнанняЧитати повністю

Круглий стіл як інструмент наукового пізнання

21 жовтня 2024 року на кафедрі садово-паркового господарства було проведено круглий стіл на тему «Вирощування та підбір декоративних рослин для створення садово-паркових об’єктів».

Читати повністю

Лавандове поле в Уманському національному університеті садівництваЧитати повністю

Лавандове поле в Уманському національному університеті садівництва

У рамках практичної підготовки студентів кафедри садово-паркового господарства, 10 жовтня 2024 року відбулася масова висадка лаванди на першому лавандовому полі в місті Умань. Здобувачі вищої освіти спеціальності 206 Садово-паркове господарство змогли на власному досвіді освоїти навички висадки рослин у відкритий ґрунт, дізнатися про способи розмноження та агротехніку догляду за лавандою.

Читати повністю

Єдність теоретичної і практичної підготовки здобувачів вищої освіти спеціальності 206 Садово-паркове господарствоЧитати повністю

Єдність теоретичної і практичної підготовки здобувачів вищої освіти спеціальності 206 Садово-паркове господарство

Студенти 11-сп групи спеціальності 206 Садово-паркове господарство разом із викладачем-стажистом Анною БРОВДІ провели практичне заняття з дисципліни: «Основи фахової підготовки» в Національному дендрологічному парку «Софіївка».

Читати повністю

Всі новини