Меню
Остання редакція: 21 квітня 2023

Засідання студентської конференції

     В Уманському національному університеті садівництва традиційним є проведення Всеукраїнських студентських наукових конференцій. Цьогоріч конференція була приурочена 100-річчю від дня народження вченого в галузі агрономії, професора Івана Маркіяновича Карасюка. На кафедрі садово-паркового господарства факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва секційне засідання конференції було проведено 20 квітня 2023 року.

     Метою заходу було ознайомлення здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів освіти з науковим доробком вченого та заслухати доповіді з актуальних питань у галузі садово-паркового господарства.

     Доповідачі продемонстрували міцне володіння теоретичними концепціями та необхідними навичками для проведення наукових досліджень. Виступи учасників секційного засідання відзначалися прискіпливим аналізом дослідницької проблематики та практичним значенням отриманих результатів.

     Таким чином, засідання стало майданчиком для студентів, які  змогли не лише продемонстрували результати своїх досліджень, а й покращити комунікаційні презентаційні навички та отримати цінні поради і рекомендації від науково-педагогічних працівників.