Меню
Остання редакція: 25 грудня 2023

Захист кваліфікаційних робіт студентів ОР «Магістр» зі спеціальності 206 «Садово-паркове господарство»

       22 і 25 грудня 2023 року на факультеті лісового та садово-паркового господарства відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти ОР «Магістр» зі спеціальності 206 «Садово-паркове господарство».

      Захист кваліфікаційних робіт було проведено у відповідності з вимогами щодо організації та порядку роботи екзаменаційних комісій. Теми робіт відповідали актуальним питанням, спрямованим на висвітлення проблем та перспектив розвитку садово-паркового господарства. Роботи успішно пройшли перевірку на наявність академічного плагіату та мають авторські елементи наукової новизни.

     

     Захист проходив як в очній, так і в дистанційній формі із застосуванням сучасних засобів комунікації. При цьому випускники продемонстрували високий рівень знань, вільне володіння матеріалом, давали точні та змістовні відповіді на запитання екзаменаційної комісії.

     Членами ЕК відмічено, що усі студенти успішно захистили кваліфікаційні роботи. Колектив кафедри садово-паркового господарства вітає своїх випускників з успішним захистом магістерських робіт та здобуттям освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр». Бажаємо успіхів у майбутній роботі, натхнення, наполегливості, професійних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів!

 

 

Ліліана КАЛЮЖНА,

викладач-стажист кафедри садово-паркового господарства