Меню
Остання редакція: 09 жовтня 2024

«Ярмарок вакансій – 2024» для здобувачів вищої освіти та випускників спеціальності 206 Садово-паркове господарство

     2 жовтня 2024 року в Уманському національному університеті садівництва відбувся захід: «Ярмарок вакансій-2024», до якого долучилися студенти, випускники та НПП кафедри садово-паркового господарства.

     Метою даного заходу було налагодження контактів з потенційними роботодавцями, які в майбутньому зможуть надати перспективну роботу в галузі садово-паркового господарства.

     Саме тому, серед учасників були представники провідних організацій і підприємств:

  •    Володимир ГРАБОВИЙ, директор Національного дендрологічного парку «Софіївка» НАН України, дав роз’яснення щодо  можливостей працевлаштування для молодих фахівців у сфері лісового та садово-паркового господарства.
  •    Максим ЛЯГОЦЬКИЙ, директор Христинівської ДЮСШ, розповів про вакансії в галузі спортивного та садово-паркового менеджменту.
  •    Юрій СЕГЕДА, директор філії «Смілянське лісове господарство» ДП «Ліси України», презентував можливості працевлаштування в державній лісовій галузі.

     Студенти кафедри садово-паркового господарства поставили ряд запитань роботодавцям, випускники подали свої резюме та отримали корисні рекомендації з питання подальшого кар’єрного росту.

     Слід відмітити, що «Ярмарок вакансій» став відмінною можливістю для здобувачів вищої освіти та випускників отримати актуальні відомості про ринок праці та зробити важливі кроки на шляху до успішного працевлаштування.