Меню
Остання редакція: 31 травня 2022

Всеукраїнська студентська наукова конференція, приурочена 135 річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі селекції і насінництва Івана Максимовича Єремєєва

В рамках Всеукраїнської студентської наукової конференції, приуроченої 135 річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі селекції і насінництва Івана Максимовича Єремєєва 31.05.2022 р. відбулося засідання секції «Садово-паркового господарства». У секційному засіданні прийняли участь здобувачі вищої освіти бакалаврського та магістерського рівня освітньо-професійної програми «Садово-паркове господарство» та викладачі кафедри. Студентами було представлено результати власних досліджень у галузі паркобудування, реконструкції паркових насаджень та використання інтродукованих рослин в озелененні населених місць. Дослідження були представлені у вигляді наукових доповідей та презентацій українською та англійською мовами.

Дякуємо усім студентам за змістовні доповіді. Бажаємо нових наукових звершень та успіхів у навчанні під мирним українським небом!

Матеріали