Меню
Остання редакція: 10 грудня 2023

Відкрите практичне заняття для студентів ОР «Бакалавр»

     8 грудня 2023 року відбулося відкрите практичне заняття для студентів спеціальності 206 «Садово-паркове господарство» першого бакалаврського рівня ВО з дисципліни «Вступ до фаху», яке провела викладач – стажист А.А.Бровді. Тема практичного заняття: «The sequence of work on the landscaping object (Послідовність виконання робіт на садово-парковому об’єкті)».

     Викладачем було продемонстровано добре володіння навчальним матеріалом та методикою проведення занять. Вона показала вміння організувати та зацікавити студентів, застосувати відповідні форми роботи та наочний матеріал. Слід також відмітити, що заняття проводилося за чітко розробленим планом, складеним відповідно до Робочої програми. Під час практичного заняття викладач-стажист А. А. Бровді використала роздатковий матеріал, ноутбук для демонстрації презентації, що дало змогу студентам показати хорошу результативність та високий рівень володіння теоретичним матеріалом, а також вміння застосовувати його на практиці.

     Студенти впродовж всього практичного заняття вдосконалювали свої навички монологічного та діалогічного мовлення на рівні мікровисловлювання; практикувалися в умінні вибирати найважливішу інформацію з тексту; відточували навички аудіювання та вміння щодо роботи з текстом; відповідали на запитання щодо змісту тексту; тренувалися підтверджувати або заперечувати  почуте за допомогою певних виразів; практикувалися у вживанні об’єктного інфінітивного комплексу.

     Безперечно, практична діяльність на таких заняттях сприяє розвитку мовленнєвих здібностей студентів та навичок самостійної роботи з додатковою літературою (словниками); розвиває психологічні якості та творчі здібності студентів; формує лінгвістичне та медичне мислення студентів як майбутніх фахівців; розвиває готовність студентів до участі в англомовному спілкуванні та до подальшої самоосвіти в галузі володіння англійською мовою; виховує у студентів почуття відповідальності, повагу та любов до обраної спеціальності.

  

Ліліана КАЛЮЖНА, викладач-стажист

кафедри садово-паркового господарства