Меню
Остання редакція: 22 жовтня 2017

Терміни проведення ЗНО-2018

Український центр оцінювання якості освіти затвердив наказ про проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році.

Як і в попередні роки, пробне ЗНО проводитиметься з метою ознайомлення всіх бажаючих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу учасників до пункту тестування та робочого місця.

Реєстрація для участі в пробному ЗНО триватиме з 9 до 31 січня 2018 року на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання відбудеться:

- з української мови і літератури – 24 березня;

- з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов – 31 березня.

У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.

Вартість одного тестування кожний регіональний центр оцінювання якості освіти визначатиме окремо, про що буде розміщено на сайтах центрів.

Результати пробного ЗНО з української мови і літератури будуть оприлюднені на інформаційних сторінках 30 березня, з інших предметів6 квітня.

Детальніша інформація – за посиланням http://testportal.gov.ua/2017/10/19/u-2018-rotsi-probne-zno-vidbudetsya-v-berezni/

 Реєстрація на основну сесію ЗНО-2018 триватиме з 6 лютого до 19 березня.

Змінювати реєстраційні дані можна буде до 2 квітня, а до 30 квітня зареєстровані учасники отримають на своїх інформаційних сторінках запрошення-перепустки. У них буде зазначено час і місце проведення тестувань.

Основна сесія ЗНО триватиме з 22 травня до 13 червня.

Результати з української мови і літератури, іноземних мов, математики, біології будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників до 15 червня, з інших предметів – до 21 червня.

Для вступу в Уманський національний університет садівництва необхідно подати сертифікати ЗНО з трьох предметів. Успішне складання ЗНО-2018 дасть можливість стати студентом престижного навчального закладу в центрі України та отримати високооплачувану професію.

Детальніше про ЗНО-2018 за посиланням http://mon.gov.ua/usi-novivni/novini/2017/09/21/zno-2018-reestracziya-trivatime-z-6-lyutogo-do-19-bereznya,-a-testuvannya-vidbudutsya-z-22/