Меню
Остання редакція: 23 вересня 2024

Студенти спеціальності 206 Садово-паркове господарство відвідали декоративний розсадник «GreenZone».

     У рамках навчання в Уманському національному університеті садівництва, студенти спеціальності 206 Садово-паркове господарство активно опановують практичні навички та вміння, вивчаючи професійні дисципліни та проходячи навчальні й виробничі практики.  Важливою частиною підготовки майбутніх фахівців є відвідування садових центрів, розсадників та профільних підприємств, що сприяє високому рівню фахової підготовки.

     17 вересня 2024 року студенти 41-сп і 21-ксп груп освітнього рівня бакалавр разом із викладачами кафедри садово-паркового господарства здійснили навчальний візит до декоративного розсадника «GreenZone».

     Діяльність розсадника зосереджена на розмноженні, вирощуванні та дорощуванні декоративних рослин. Під час візиту студенти й викладачі взяли участь у майстер-класі, присвяченому особливостям вирощування хвойних і листяних рослин, а також ознайомилися з технологіями підготовки сіянців до пересаджування в контейнери та у відкритий ґрунт.

     Колектив кафедри садово-паркового господарства висловлює щиру подяку власникам розсадника Назару та Ілоні за теплий прийом і корисний досвід.