Меню
Остання редакція: 12 березеня 2023

Спільна відкрита лекція на тему: «Весняні роботи в декоративному саду»

     09 березня 2023 року на кафедрі садово-паркового господарства було проведено спільну лекцію на тему «Весняні роботи в декоративному саду» в рамках наукової співпраці між Уманським національним університетом садівництва і Хортицькою національною академією.

     Під час лекції було обговорено основні роботи, які потрібно виконати в декоративному саду в період весняної активності рослин, зокрема розглянуто особливості обрізки дерев і кущів, що є ключовим елементом догляду за декоративним садом весною.

     Михайло ОСІПОВ розповів про те, як правильно обрізати рослини, щоб вони зберігали свою форму та стали ще більш красивими. Відомо, що успішне доглядання за декоративним садом весною залежить від вміння поєднувати різні роботи, виконувати їх у потрібний час та правильно вибирати засоби догляду за рослинами. Учасники лекції обговорили новітні технології та засоби догляду за рослинами, які допомагають зробити процес озеленення ще більш ефективним.

     Знання з догляду за рослинами є важливими не лише для студентів, які вивчають основи декоративного садівництва, але й для кожної людини, яка бажає створити красивий і доглянутий сад на своїй ділянці.

     У цілому, лекція про весняні роботи в декоративному саду була дуже корисною та інформативною для студентів, які планують працювати в ландшафтному дизайні. Вона надала їм знання та ідеї, які вони зможуть використовувати у своїй практиці та розвивати свої професійні навички в майбутньому.

     Щиро дякуємо колегам з Хортицької національної академії за співпрацю і сподіваємося на її продовження.