Меню
Остання редакція: 01 квітня 2016

Секційне засідання кафедри садово-паркового господарства

На кафедрі садово-паркового господарства

Уманського національного університету садівництва

30 квітня відбулося засідання секції «Садово-паркове господарство» наукової студентської конференції, яка присвячена 125-річчю від Дня народження професора В.Л. Симиренка 

 

У роботі приймали участь студенти 3-5 курсів. До уваги присутніх було представлено чотири доповіді. У доповідях студентів висвітлювались результати досліджень садово-паркового напрямку з вивчення та аналізу еколого-біологічних особливостей представників окремих родів та видів декоративних рослин, які використовуються в озелененні, а також наукові роботи проектного характеру з озеленення, благоустрою та реконструкції території різних об’єктів.

В обговоренні результатів досліджень активну участь приймали всі члени секції.

Заслуговують на увагу доповіді студентів: 51 – СПС групи Кроника Станіслава на тему: «Проект озеленення та благоустрою присадибної ділянки смт. Верхнячка»; 52 – СПМ групи Лукашенко Сніжани на тему: «Проект реконструкції ЗОСШ І-ІІІ ступенів с. Кочубіївка Уманського району»; 51 – СПС групи Рохіної Наталії на тему: «Особливості озеленення території навчального закладу»; 51 – СПС групи Цибаня Віталія на тему: «Проект реконструкції меморіальної зони скверу «Пам’яті Загиблим Воїнам» с. Великі Канівці».

Колектив кафедри висловлює подяку учасникам секційного засідання та бажає всім студентам наукових здобутків.