Меню
Остання редакція: 14 березеня 2024

Публічна презентація дисертаційної роботи на розширеному засіданні кафедри садово-паркового господарства

     12 березня 2024 року на розширеному засіданні кафедри садово-паркового господарства УНУС відбулася публічна презентація дисертаційної роботи Струтинської Юлії Вікторівни, поданої на здобуття наукового ступеня доктора філософії з галузі знань 20 Аграрні науки та продовольство за спеціальністю 206 Садово-паркове господарство на тему: « Використання різних форм сакури (Prunus Serrulata L.) у моносадах Правобережного Лісостепу України», науковий керівник Поліщук В. В., доктор с.-г. наук, професор, член-кореспондент НААН України.

     Юлія Вікторівна представила членам розширеного засідання кафедри свої дослідження, висвітливши наукову новизну отриманих результатів, їх теоретичне та практичне значення, відповіла на поставлені запитання. Було наголошено на тому, що найчастіше сакуру використовують як рослину, яка має високу декоративність в період цвітіння.

     За результатами публічної презентації наукових результатів дисертаційної роботи Струтинської Юлії Вікторівни, їх обговорення на розширеному засіданні кафедри та врахування зауважень, рекомендовано подання наукової роботи до розгляду у спеціалізовану вчену раду.