Меню
Остання редакція: 21 липня 2023

18 та 20 липня 2023 р. в Уманському національному університеті садівництва на розширеному засіданні кафедри садово-паркового господарства відбулися публічні презентації дисертаційних робіт

18 липня 2023 р. в Уманському національному університеті садівництва на розширеному засіданні кафедри садово-паркового господарства відбулася публічна презентація дисертаційної роботи Бровді Анни Андріївни, поданої на здобуття наукового ступеня доктора філософії з галузі знань 20 Аграрні науки та продовольство за спеціальністю 206 Садово-паркове господарство на тему «Біолого-екологічні особливості розмноження і вирощування троянд групи флорібунда та їх використання в озелененні».

Також, 20 липня 2023 р. в Уманському національному університеті садівництва на розширеному засіданні кафедри садово-паркового господарства відбулася публічна презентація дисертаційної роботи Українець Олександри Анатоліївни «Створення вихідного матеріалу в селекції троянди для урбанізованого середовища» поданої на здобуття наукового ступеня доктора філософії з галузі знань 20 Аграрні науки та продовольство за спеціальністю 201 Агрономя.

Члени розширених засідань кафедри зауважили, що враховуючи зростання попиту на продукцію декоративного садівництва, що пов’язана зі стрімким наростанням обсягів ландшафтного будівництва та розвитком рекреаційної зони теми наукових робіт здобувачів є, без сумніву, актуальними. Анна Андріївна та Олександра Анатоліївна в повній мірі представили результати власних наукових досліджень та відповіли на всі запитання присутніх.

За підсумками публічних презентацій наукових результатів дисертаційних робіт Бровді Анни Андріївни та Українець Олександри Анатоліївни та їх обговорення на розширених засіданнях кафедри рекомендовано подання наукових робіт до розгляду у спеціалізовані вчені ради.