Меню
Остання редакція: 22 березеня 2024

Профорієнтаційна робота НПП кафедри садово-паркового господарства

     В рамках профорієнтаційної роботи НПП кафедри садово-паркового господарства 20 березня 2024 року відвідали Новоархангельський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія», Новоархангельський ліцей «Меридіан», опорний заклад освіти «Торговицький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів ім. Є.Ф. Маланюка» та професійно-технічне училище №30.

     Потенційні абітурієнти отримали інформацію про особливості вступної компанії 2024 року, переваги навчання, матеріально-технічну базу, дізналися перелік спеціальностей та подальші перспективи розвитку, які може надавати університет.

     В процесі відкритого діалогу учні знайшли відповіді на запитання, котрі їх хвилювали. Запитання в основному стосувалися особливостей складання НМТ та строків подачі документів до ВНЗ. Також в ході роботи було проведено анкетування учнів та роздано буклети.

     Слід відмітити, що профорієнтаційна робота є, безумовно, одним з основних напрямків діяльності університету, а саме заходи, які б стимулювали пошук майбутньої професії, яка сприятиме найефективнішим засобам розвитку рівня людини, як фахівця, людини, що проявляє соціально-економічну ініціативу, вчиться отримувати інтелектуальну та трудову незалежності.