Меню
Остання редакція: 16 жовтня 2024

Підтримуємо Збройні Сили України та наближаємось до довгоочікуваної перемоги!

    Українці – нащадки славних козаків та багатьох інших видатних постатей, які так багато зробили для того, аби ми зараз жили у вільній, незалежній державі та писали світлу історію нашого майбутнього. Сьогодні рядки історії нашої країни пишуть вони – воїни українського народу, що мужньо стоять на захисті кордонів своєї Батьківщини. Бо люди, в яких тече кров козаків, не можуть по-іншому. Подвиги, які щодня звершують наші солдати, змушують вірити в те, що історія не повториться. Ми її змінимо, захистимо кожен клаптик рідної серцю землі. Тому не маємо права падати у відчай, а повинні намагатись робити все можливе для перемоги над окупантами.

     Усі сили українських бійців спрямовані на знищення ворога, а обов’язок кожного з нас – підтримати українську армію, аби вигнати окупанта з нашої землі. З цією першочерговою метою студенти та НПП кафедри садово-паркового господарства долучилися до плетіння маскувальних сіток. Адже, щоб захищати Батьківщину, сьогодні не обов´язково бути військовим, а потрібно просто її любити та робити все, що в наших силах, для перемоги над ворогом.

    Навіть невеликий внесок кожного з нас на підтримку Збройних Сил України наближає до довгоочікуваної перемоги та дозволить зберегти життя наших захисників.