Меню
Остання редакція: 05 грудня 2023

Конференція студентів Уманського НУС

    Голова студентського самоврядування відмітила важливість для молоді підтримки студентських ініціатив ректором Оленою НЕПОЧАТЕНКО та деканами факультетів. Присутні на конференції перший проректор Іван МОСТОВ’ЯК та помічник ректора Валентина ЧЕРНИЧЕНКО були відмічені студентським загалом, як натхненники та наставники, адже запал, енергію, здібності та таланти, які вони вкладають у співпрацю зі студентською молоддю, дають цінні плоди для країни, допомагаючи молоді розвиватися, навчатися, тримати в балансі ментальне та фізичне здоров’я. Окремо молодь відзначила результативну діяльність під керівництвом досвідчених наставників Центру культури і виховання студентів, кафедри фізичного виховання та психолого-педагогічних дисциплін, психологічну підтримку практичного психолога Валентини МАЗУРЕНКО, діяльність фахівців бібліотеки УНУС, що радо допомагають студентам у навчально-виховній сфері та є фундаментом для прогресивного, здорового покоління українців.

    «Важкі часи народжують сильних людей», – зазначив перший проректор Іван МОСТОВ’ЯК, вітаючи учасників конференції. – «Ми з вами є сильними, тому і вимоги до життя у нас особливі: навчаймося, прогресуймо, вдосконалюймось».

    «На ваших студентських роках уже назавжди буде закарбована історична віха під назвою «студент у роки війни», тож хай цей час принесе максимальну користь для розвитку вашої особистості», – звернулася до молоді Валентина ЧЕРНИЧЕНКО, помічник ректора.

    На завершення урочистого зібрання Іван Іванович нагородив студентів університету які потрапили у номінації кращих за результатами рейтингового оцінювання їх діяльності у 2022-2023 навчальному році:

    У номінації категорії «Кращий студент-волонтер» стала студентка спеціальності 206 Садово-паркове господарство ОР «Бакалавр»:

Юлія САВРАНСЬКА –- студентка 41-сп групи

     Також, за активну участь у діяльності творчих колектив Центру культури і виховання студентів, у проведенні заходів на рівні університету та міста, особистий приклад та відповідальне ставлення до доручень грамотами ректора УНУС було нагороджено:

Ліліану КАЛЮЖНУ – аспірантку, викладачку-стажистку кафедри садово-паркового господарства;

    На підсумок конференції, присутній студентський загал одноголосно ухвалив діяльність ради студентського самоврядування за 2022-2023 навчальний рік і з 24 жовтня засвідчи початок нової виборчої кампанії для висунення кандидатів та проведення виборів до Ради студентського самоврядування Уманського НУС.

     Шановна студентська молодь! Саме від вашої активної позиції та постійної участі у студентському житті залежить успіх і діяльність осередку освіти, а надалі – прогресія України. Тож починаймо сьогодні дбати про власне життя, адже саме ми несемо відповідальність за свою долю та за діяльність у соціумі. Разом до кращих реалізацій і звершень, разом до Перемоги!