Меню
Остання редакція: 05 грудня 2023

Команда КВК факультету лісового та садово-паркового господарства Уманського НУС зайняла друге місце в цьогорічному «Кубку міста Умань з гумору»

     В самому серці України – в місті Умань зібралися чемпіони «Ліги Сміху», переможці регіональних кубків та ліг, учасники телевізійних проєктів, числені вболівальники та просто патріоти своєї країни, які мали на меті підняти дух та настрій команд і зібрати кошти на потреби ЗСУ

    За кубок цього разу змагалися команди:

    1. «САЖА», м. Черкаси;

    2. «River City», м. Вінниця;

    3. «Іt’s Ми», м. Маріуполь-Дніпро-Київ;

    4. «LSP», факультет лісового та садово-паркового господарства Уманського НУС, м. Умань;

    5. «Агрономи удачі», Уманський НУС, м. Умань;

    6. «РОФЛ» Уманський ДПУ імені Павла ТИЧИНИ, м. Умань.

     Тож актову залу Уманського НУС учасники та присутні заполонили строкатими жартами та сміхом, неймовірною атмосферою тепла, дружби, миру, захопивши загал у полон позитиву. У програмі учасники мали нагоду проявити вміння гострословити та жартувати.

     У веселому, хоч і напруженому, змаганні ІІ місце здобула команда «LSP» факультету лісового та садово-паркового господарства Уманського НУС у складі Марії ЩЕРБИНИ, Анастасії ЛІСНІЧЕНКО, Віталія КУДРЯВЦЕВА, Олександра ТИХОМИРОВА, Владислава ВІТРА та капітана команди – Дмитра КАМІНСЬКОГО!

      Пишаємось нашими студентами, які достойно показали себе у представницькому змаганні. Вітаємо команду КВК  «LSP» факультету лісового і садово-паркового господарства УНУС. Зичимо вам, щоб успіх у «Кубку міста Умань з гумору» став для кожного з Вас лише першим щаблем у низці здобутків та перемог!

 

 

Юлія САВРАНСЬКА,
студентка 41-сп групи факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС