Меню
Остання редакція: 26 лютого 2024

Гостьова лекція «Фітопластика в ландшафті»

     На кафедрі садово-паркового господарства Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії 13 лютого 2024 року відбулася гостьова лекція на тему «Фітопластика в ландшафті». До заходу долучився Михайло Осіпов, доцент кафедри садово-паркового господарства Уманського НУС.

     Лектором цього заходу була практичний ландшафтний дизайнер Тетяна Макухіна, яка здійснює активну діяльність у галузі озеленення та формування ландшафтів. Лекція була спрямована на розгляд принципів фітопластики, яка є важливою складовою сучасного ландшафтного дизайну.

 

    Тетяна Макухіна поділилася своїм досвідом та знаннями у галузі садово-паркового господарства зі слухачами лекції, відзначаючи важливість інтеграції фітопластики в процес озеленення та облаштування ландшафтів. Вона підкреслила, що це не лише сприяє створенню естетично привабливих місць, але й має позитивний вплив на психоемоційний стан людини.

     Подібні заходи свідчить про активну співпрацю між Уманським НУС та Хортицькою національною навчально-реабілітаційною академією в галузі розвитку зелених технологій та створення комфортних середовищ для людей. Такі ініціативи сприяють впровадженню новітніх підходів до навчання студентів та гармонійному розвитку природних і людських ресурсів.