Меню
Остання редакція: 02 жовтня 2023

Екскурсія студентів до садового центру

              Підготовка висококваліфікованих фахівців садово-паркового господарства, здатних вирішувати спеціалізовані завдання та практичні проблеми у галузі садово-паркового господарства відбувається шляхом постійного опанування практичних навичок після освоєння теоретичної частини під час лекційних і семінарських занять із відповідних дисциплін.

             У рамках вивчення навчальних дисциплін «Декоративні розсадники та насінництво» і «Квітникарство», студентам 31 – сп групи факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва була організована навчальна екскурсія у садовий центр «Zelena dolina».

              Під час екскурсії студенти ознайомилися з асортиментом декоративних рослин, технологією вирощування садивного матеріалу для міського озеленення і особливостями його зберігання у зимовий період.

              Ознайомлення студентів із сучасними технологіями в ландшафтному дизайні сприятиме чіткому розумінні усіх тонкощів сучасного ринку.

              Екскурсія справила велике емоційне враження. Майбутні ландшафтні дизайнери проявили зацікавленість і задавали питання щодо аспектів поводження з декоративними рослинами.

              Висловлюємо подяку власникам і колективу садового центру за змістовну екскурсію.

 

Михайло Осіпов, доцент кафедри садово-паркового господарства