Меню
Остання редакція: 01 вересня 2021

День знань 2021

             Студентська молодь  -  це майбутнє України, а вища освіта запорука сталого розвитку суспільства. 1 вересня в Уманському національному університеті садівництва відбулася урочиста посвята студентів-першокурсників.

             З вітальною промовою до студентів-першокурсників, батьків, науково-педагогічних працівників виступила ректор Університету Олена Непочатенко.

             З цієї нагоди відбулася освітньо-демонстраційна виставка підрозділів Університету. Гідним чином на ній було представлено здобутки, наукові напрацювання, практичну та освітню складову навчального процесу спеціальності «Садово-паркове господарство», що є підтвердженням наполегливої праці колективу. 

               Колектив кафедри садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва щиро вітає всіх студентів та науково-педагогічних працівників з Днем знань! Бажаємо усім студентам міцного здоров’я, натхнення у навчанні, наполегливості в оволодінні знаннями, адже знання це найдорогоцінніша річ, що дозволяє людині впевнено крокувати по життю до перемог.