Меню
Остання редакція: 30 липня 2024

29.07.2024 р. відбувся захист звітів з виробничої практики студентів 3 курсу спеціальності 206 Садово-паркове господарство

     29.07.2024 р. на кафедрі садово-паркового господарства відбувся захист звітів з виробничої практики студентів 3 курсу спеціальності 206 Садово-паркове господарство. Виробничу практику здобувачі вищої освіти проходили на сучасних підприємствах галузі садово-паркового господарства. а саме: у садовому центрі «Краєвид» м. Вінниця, Теплично-оранжерейному комплексі УНУС, ТОВ «Авангард», «Воскор-агро», тощо.

     Здобувачі вищої освіти поділилися досвідом роботи у підприємствах галузі на різноманітних посадах. Під час виробничої практики студенти ознайомилися з сучасними тенденціями в озелененні міст і приватних територій, які вимагають від ландшафтного дизайнера високого рівня професіоналізму та інноваційного підходу. Навчились впроваджувати сучасні методи озеленення, які сприяють покращенню екологічного стану навколишнього середовища. Вивчили технології та нові підходи до проектування і реалізації ландшафтних об'єктів. Опанували агротехнічні етапи розмноження та вирощування декоративних рослин для озеленення.