Меню
Остання редакція: 03 березеня 2017

Випуск магістрів спеціальності «Садово-паркове господарство»

 Шановні випускники!

           Від щирого серця вітаємо вас із закінченням навчання в нашому університеті!

           Залишилися позаду незабутні моменти веселого, щасливого, наповненого радістю студентського життя. А ніби так недавно університет зустрічав вас на урочистій посвяті у студенти. Тоді ви, ще такі несміливі та юні, із цікавістю отримували залікові книжки, а вже сьогодні тримаєте у руках дипломи про вищу освіту.

 

                 Не сумнівайтеся ні на хвилину в тому, що студентські роки найкращі у житті. Ваші серця через плин років з ніжним трепетом згадуватимуть безсонні ночі, довжелезні конспекти, «надокучливі» лекції, підготовку до іспитів. Навчальний процес поєднувався із практичною підготовкою. Саме практику на дослідних ділянках університету вам завжди вдавалося перетворити на веселе та розважальне дійство, ще й отримати при цьому наукову користь.

                Приємно згадувати, як вміло ви поєднували навчання із яскравими подорожами. Проведені екскурсії сприяли формуванню ідей та поглядів, притаманних ландшафтним дизайнерам.

               Університетські роки прекрасні. Ви прожили їх по-різному: хтось в гуртожитку, хтось з батьками, на квартирі з одногрупниками, з низкою екзаменів та перездач, із безліччю подій за період навчання. Однак пам’ятайте – друзі, яких ви тут зустріли, швидше за все, залишаться з вами надовго, адже вони прийняли вас саме такими, якими ви є!

               Попереду – пора звершень, самостійного, незалежного життя. Нехай же ті знання, які ви отримали у нас і диплом нашого університету принесуть вам, наші дорогі випускники, удачу, радість та користь, сприяють матеріальному благополуччю та особистому щастю.

               Двері Уманського національного університету садівництва завжди відкриті для вас!

               В добру путь, випускники!

Михайло Осіпов, викладач

кафедри садово-паркового господарства