Меню
Остання редакція: 07 вересня 2018

Відмінного навчання, дорогі першокурсники!

Серед великої кількості чудових традицій нашого університету є одна, значення якої неможливо переоцінити, це – Посвята студентів-першокурсників. Стало доброю традицією приурочувати це дійство до Дня університету. Нині славетний Уманський національний університет садівництва відзначає 174 річницю. У стінах нашого навчального закладу підготовлено багато тисяч фахівців, які на рівні сучасних вимог виконували і виконують завдання у сфері науки і практичної діяльності. Випускники по праву можуть гордитися славними сторінками історії університету, його легендарними традиціями, іменами видатних учених, які прославили науку.

З нагоди святкування Дня університету центральну площу прикрасила феєрична виставка кафедр, що вражала креативом, талантом в оформленні і беззаперечним багатством продукції, вирощеної на дослідних полях Уманського НУС. Презентація кафедри садово-паркового господарства висвітлила наукові напрацювання викладачів кафедри та вміння студентів створювати об’єкти садово-паркового мистецтва.  

За роки існування університету змінилися методи навчання, а от рівень освіти, який отримують студенти у нашому закладі, продовжує бути найвищим. Сучасний ландшафтний дизайн зараховується до категорій дизайну, що найбільш динамічно розвиваються на ринку праці. Попит на фахівців даної сфери величезний, а їх робота оцінюється високо і відповідно оплачується. Дизайнер ландшафтів – професія цікава і творча та дозволяє заробляти гроші навіть через інтернет, не виходячи з дому чи під час відпочинку за кордоном. Все частіше власники заміських котеджів і будинків звертаються до професійних ландшафтних дизайнерів для того, щоб створити сучасний, гармонійний і пишний сад. І саме в Уманському національному університеті садівництва здійснюється підготовка високоякісних фахівців даної галузі.

Колектив кафедри садово-паркового господарства сердечно вітає студентів-першокурсників із посвятою. Бажаємо, щоб роки, проведені в стінах рідної альма-матер наповнювалися яскравими враженнями від студентського життя, а отримані знання, уміння і навички дозволили стати кращими серед кращих.

Успіхів у навчанні, науці, творчості, спорті! Здоров’я і благополуччя,  наші Першокурсники!