Меню
Остання редакція: 08 жовтня 2017

Участь кафедри садово-паркового господарства у святкуванні Дня міста

7 вересня з нагоди Дня міста відбулася виставка установ, громадських організацій, вищих навчальних закладів, ЗОШ та ДНЗ міста «Тобі, рідна Умань!».

Кафедра садово-паркового господарства та теплично-оранжерейний комплекс факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва взяли участь в урочистих заходах.

До уваги жителів та гостей міста були представлені вирощені науковцями та фахівцями університету декоративні та плодово-ягідні культури, а також розроблені студентами спеціальності «Садово-паркове господарство» макети ландшафтних об’єктів.

Співробітники кафедри надали вичерпну інформацію всім бажаючим про особливості ландшафтного дизайну (створення та догляду за присадибними ділянками, необхідність розробки проекту озеленення, тонкощі в догляді за газонами, декоративними рослинами, квітниками тощо).

Щиро приєднуємося до привітань з нагоди річниці заснування Умані. Бажаємо всім добра, здоров’я, родинного затишку, миру та спокою. Хочемо бачити молодь міста цілеспрямованою, з активною життєвою позицією, освіченою та перспективною. Віримо в світле майбутнє нашої України!

 З Днем міста, рідна Умань!