Меню
Остання редакція: 08 листопада 2017

Пізнавальна екскурсія у рамках вивчення дисципліни «Громадське будівництво»

     Днями кафедрою садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва організовано екскурсію студентам спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у готельно-ресторанний комплекс Національного дендрологічного парку «Софіївка» НАН України «Будинок творчості вчених». Ознайомчу екскурсію проведено у рамках вивчення дисципліни «Громадське будівництво».

     Формування фахівця відповідної спеціальності має супроводжуватися обов'язковим поєднанням теоретичних та практичних навичок.

     Ринок професій в Україні та за кордоном постійно змінюється, а це вимагає від спеціалістів професійної обізнаності сучасних ринкових умов.

     Фахівці з готельно-ресторанної справи потребують високої кваліфікації та професіоналізму в проектуванні, створенні та веденні закладів готельно-ресторанного типу.

     У процесі екскурсії студенти ознайомились із рестораном, готелем та музеєм закладу, а також дізналися про тонкощі ресторанного бізнесу. Студенти проаналізували місце розташування закладу, інтер'єр та екстер'єр, планувальну структуру та будівельні матеріали, використані при спорудженні.

     Висловлюємо подяку керівництву НДП «Софіївка» та готельно-ресторанному закладу «Будинок творчості вчених» за надану можливість у відвідуванні комплексу.

 

Михайло Осіпов, викладач кафедри садово-паркового господарства