Меню
Остання редакція: 14 жовтня 2018

Абітурієнти серед величі університетських оранжерей

Численні відвідувачі цьогорічного Дня відкритих дверей в Уманському національному університеті садівництва з самого ранку 11та 12 жовтня заповнили алею навчального закладу. Майбутні абітурієнти та їхні батьки ознайомилися з факультетами та особливостями вступної кампанії.

Кафедра садово-паркового господарства Уманського НУС свій інформаційний стенд розгорнула на території оранжереї. Це дозволило гостям не лише поспілкуватися із викладачами про особливості спеціальності, а й на власні очі побачити величне і прекрасне місце практики сьогоднішніх студентів факультету лісового і садово-паркового господарства.

Пролунало чимало зацікавлених запитань слухачів – і жодне з них не залишилося без відповіді.

День відкритих дверей – це не лише цікава подія, а й важливий крок до прийняття рішення, від якого залежатиме професійне майбутнє. Сподіваємося, що щирий прийом та доброзичливе ставлення колективу кафедри садово-паркового господарства справили позитивне враження на майбутніх абітурієнтів, їх батьків і вчителів, а захоплююча мандрівка корпусами та студентським містечком підтвердила унікальність і величність славетного Уманського національного університету садівництва.

Викладач Михайло Осіпов